Cryoterapia pitää taistelijan kunnossa

Aleksi Toivonen on MMA ammattilainen Hänen urheilulajinsa vaatii äärimmäistä fyysistä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Selän, jalkojen ja hartioiden suuret lihakset rasittuvat tässä lajissa normaalia enemmän. Cryoterapia on Aleksin ykkösvaihtoehto lievistä vammoista toipumiseen ja palautumiseen.

Näin Aleksi kertomaa:

”Vuoden 2019 lopussa repäisin polveni eturistisiteen. Heti leikkauksen jälkeen paikallisesta Cryoterapiasta tuli osa päivittäistä toipumisprotokollaani. Cryoterapia oli erittäin tehokasta, erityisesti turvotuksesta eroon pääsemiseksi jo varhaisessa vaiheessa. Sain polveni liikeradan kuntoon paljon normaalia nopeammin. Lisäksi intensiivisen fysioterapian aikana käytin CTN X°Cryoa jokaisen hoidon jälkeen akuutin tulehduksen ja turvotuksen hallintaan.

Uskon Cryoterapian auttavan minua toipumaan harjoituksista ja kovasta rasituksesta, koska se tehostaa aineenvaihduntaani ja rentouttaa minua tehokkaasti. Minulle suurin hyöty tulee vammojen ja pienten kolhujen ja mustelmien nopeasta paranemisesta. Erityisesti paikallinen Cryoterapia X°Cryolla on ollut minulle erittäin tehokasta ja käytän Cryoterapiaa päivittäin harjoitusten jälkeen. Kun tavoitteena on olla paras, voi luottaa vain parhaaseen.”

Löydä lähin huippukylmähoitola

Katso toimipisteemme

Blogista lisätietoa hoidoista

Tutustu blogiin