Vantaan Gym Clubin fysioterapeutti Janina Holappa on hoitanut asiakkaitaan jo yli vuoden X°Cryo huippukylmällä

“Erityisen iloinen olen siitä, että Fibromyalgiasta kärsivä asiakkaani pääsi eroon kolmesta päivittäisestä Tramal -annoksesta.”

Janina on 22 vuotias fysioterapeutti, hieroja, personal trainer, juoksuvalmentaja, Footbic ohjaaja ja ravitsemusvalmentaja Vantaan Gym Clubilla ja palvelee nyt myös CTN Recovery Clinicalla. Hänellä on ollut jo 2 vuotta oma yritys: Training with Janina.

Janinalla on ollut X°Cryo Huippukylmähoitolaite jo reilu vuoden ja hän on päässyt hoitamaan monipuolisesti erilaisia asiakkaidensa vaivoja kuten: jäätynyt olkapää, hermopinteet, niska- ja selkäongelmia, issias, pullistumia ja jalkateräongelmia.

Janinan Fibromyalgiasta kärsivä asiakas pystyi lopettamaan päivittäisen Tramal- lääkkeiden käytön

Erityisen iloinen Janina on siitä, että hän on voinut auttaa *Fibromyalgiasta kärsivää asiakasta, joka on voinut paikallisen huippukylmähoidon ansiosta lopettaa kolmen päivittäisen Tramalin ottamisen ja voi nyt nukkua paljon paremmin. Aluksi X°Cryo kylmähoitoa annettiin kerran viikossa ja nyt kahden-kolmen viikon välein.

*Fibro tarkoittaa sidekudosta ja myalgia kipua lihaksissa. Fibromyalgia aiheuttaa kipua lihaksissa ja sidekudoksissa. Tuki- ja liikuntaelimistön kipujen ohella potilaat kärsivät lepoa antamattomasta yöunesta ja heti heräämisestä alkavasta uupumuksesta.

X°Cryosta apu myös asiakkaiden iho-oireisiin

Janina on myös päässyt hoitamaan psoriaatikoita ja aknesta kärsiviä asiakkaita ja suosittelee hoitoja niihinkin.

Janina kokee, että X°Cryo huippukylmähoitolaite on hänen työssään erittäin hyvä lisätulonlähde, mutta erityisesti hän nauttii siitä, että asiakkaat voivat paremmin. Janina on saanut myös itse apua huippukylmästä, kun hänen sormensa murtui. Laitteen avulla hän myös palautuu rasituksista nopeammin. Janina suosittelee X°Cryo hoitolaitetta kaikille hoitoalan yrittäjille, koska laite on niin monipuolinen ja asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Löydä lähin huippukylmähoitola

Katso toimipisteemme

Blogista lisätietoa hoidoista

Tutustu blogiin