“Voin lämpimästi suositella cryoterapiaa leikkauksen jälkeisen toipumisen nopeuttamiseksi.” Janne Repo

Vuonna 2018 Jannelle tehtiin osteotomia kumpaankin jalkaan reisiluun ja sääriluun linjauksen korjaamiseksi. Helmikuussa vasemman jalan leikkauksen jälkeen  hän ei vielä saanut toipumisen tueksi cryoterapiaa, mutta lokakuun leikkauksen jälkeen oikeaan jalkaan Janne sai paikallista cryoterapiaa säännöllisesti leikkauksen jälkeen neljännestä päivästä eteenpäin.

Näin Softabilityn toimimitusjohtaja Janne Repo kertoo omista kokemuksistaan:

“Cryoterapiaistunnon jälkeen turvotus laski nopeasti ja oikean polveni liikkuvuus palasi paljon nopeammin kuin vasemmassa polvessa, joka ei saanut cryoterapiaa. Uskomattomien tulosten rohkaisemana menin cryoterapiaan lähes päivittäin toipumiseni aikana.

Cryoterapia selvästi nopeutti leikkauksen jälkeistä paranemistani ja antoi minulle mahdollisuuden lopettaa kipulääkityksen huomattavasti aikaisemmin kuin polvella, joka ei saanut cryoterapiaa. Minusta tuntuu, että cryoterapia lyhensi toipumisaikaani useita viikkoja. Tämä oli suuri etu kaltaiselleni aktiiviselle ja joskus hiukan kärsimättömällekin henkilölle.

Voin lämpimästi suositella cryoterapiaa leikkauksen jälkeisen toipumisen nopeuttamiseksi. Vaikutus on välitön, hoito on helppoa, ja se kestää vain muutaman minuutin kerrallaan.”

Löydä lähin huippukylmähoitola

Katso toimipisteemme

Haluatko sinäkin tarjota turvallisesti asiakkaillesi cryoterapiaa?

Lue lisää ja kysy tarjous

Blogista lisätietoa hoidoista

Tutustu blogiin