Rauman Lukon pukukopissa on hoidettu X°Cryo -huippukylmälaitteella joukkueen pelaajia jo 2020 syksystä asti

Yhteistyön myötä on pystytty tarjoamaan pelaajille tukea palautumiseen otteluiden ja harjoitusten jäljiltä.

Yhteistyö käynnistyi Rauman Lukon huoltotiimin saatua vinkin X°Cryo -huippukylmähoidosta Sami Heleniukselta, joka siirtyi alkukaudesta 2020 Lukon valmennustiimiin.

  • Sami oli käynyt tutustumassa CTN:n päämajalla huippukylmähoitoon ja oli asiasta vakuuttunut. Keskusteltiin asiasta ja otettiin laite päivittäiseen käyttöön ja käyttö on nimenomaan ollut päivittäistä esimerkiksi erilaisten vammojen hoidossa, liikkuvuuden lisäämisessä, lihasten palautumisessa sekä yleisesti kaiken huoltotoiminnan ohella kertoo Rauman Lukon fysioterapeutti ja joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen.
  • Kävin Raumalla esittelemässä laitteen, ja palaute oli erinomaista niin pelaajilta kuin valmentajiltakin. On ollut hienoa päästä tekemään yhteistyötä ja seurata Rauman Lukon matkaa kohti mestaruutta, sanoo CTN Groupin Nico From.

Muutaman minuutin kestävä huippukylmähoito on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu lihasten palautumiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä erilaisten urheiluvammojen hoitoon.

CTN Groupin ammattitason laitteet ja tarvikkeet nauttivat laajaa suosiota huippu-urheilijoiden keskuudessa, mutta soveltuvat yhtä lailla ihan kaikkien ihmisten käyttöön.

  • Olemme erittäin tyytyväisiä laitehankintaan ja siihen, että pääsemme tekemään yhteistyötä CTN Groupin kanssa sanoo Rauman Lukon myyntipäällikkö Juho Ylijoki

Löydä lähin huippukylmähoitola

Katso toimipisteemme

Blogista lisätietoa hoidoista

Tutustu blogiin