Miksi Cryoterapia toimii?

CTN

Cryoterapia perustuu kudoksen nopeaan ja hallittuun jäähdytykseen. Tämä lisääelimistön omaaverenkiertoa sekä hyvänolon endorfiinien ja antiinflammatorisen proteiinin norepinefriinin vapautumista.

Cryoterapia on monipuolinen ja nopea hoito, joka voi nopeuttaa toipumista vammoista, vähentää turvotusta ja leikkauksen jälkeisiä arpia, lievittää lihaskipua ja migreeniä, hallita kroonista kipua, auttaa hallitsemaan stressiä, lisätä yleistä hyvinvointia ja kauneutta ja parantaa urheilullista suorituskykyä.

Cryoterapiaa on saatavana tietyn kehon alueen tai vamman paikallisena hoitona tai kokokehon cryoterapiahoitona.

Paikallista cryoterapiaa voidaan käyttää lähes missä tahansa kehon osassa. XºCRYO-hoitolaitteiston ainutlaatuinen ja patentoitu teknologia mahdollistaa paikallisen huippukylmähoidon suorittamisen ilman cryogeenisiä kaasuja. XºCRYO laitteella hoito on helppoa, turvallista ja nopeaa. Se auttaa helpottamaan liikkuvuusrajoituksia, minkä lisäksi se lievittää tulehduksia ja turvotusta esimerkiksi polvissa, nilkoissa, kyynärpäissä, ranteissa jne. Innovatiivinen cryofacial-maskimme tekee nuorentavat ja virkistävät kasvohoidot miellyttäviksi ja helpoiksi. Suositeltu hoidon kesto on 1–3 minuuttia.

Koko kehon Cryoterapia altistaa koko kehosi huippukylmälle ja hoitolämpötilat vaihtelevat -110ºC: sta -130ºC: iin lyhyen ajan. Suositeltu istunnon kesto on 2 minuuttia. Hoito tuottaa thermoshokin, johon keho reagoi vapauttamalla parantumista ja palautumista tukevia entsyymejä ja hormooneja ja lisäämällä verenkiertoa nopeuttaen palautumista ja yleistä hyvinvointia CRYOºCABIN on asettanut alan standardin koko kehon Cryoterapian turvallisuudessa ja suorituskyvyssä.

Jos haluat tietää, miten ja miksi Cryoterapia toimii, lue otteita kliinisistä tutkimuksista.

Tutkimuksien yhteenvetoja

Lisää tietoa

Asiakkaiden suositukset

Lisää tietoa

Usein kysytyt kysymykset

Lisää tietoa