Cryoterapia voilyhentää toipumisaikaasi viikkoja

Vuonna 2018 Jannelle tehtiin osteotomia kumpaankiin jalkaan reisiluun ja sääriluun linjauksen korjaamiseksi. Vasemman jalan leikkauksen jälkeen Helmikuussa hän ei saanut cryoterapiaa. Leikkauksen jälkeen oikeaan jalkaan Lokakuussa Janne sai paikallista cryoterapiaa säännöllisesti leikkauksen jälkeen neljännestä päivästä eteenpäin.

Näin Janne kertoo omista kokemuksistaan:

“Cryoterapiaistunnon jälkeen turvotus laski nopeasti ja oikean polveni liikkuvuus palasi paljon nopeammin kuin vasemmassa polvessa, joka ei saanut cryoterapiaa. Uskomattomien tulosten rohkaisemana menin cryoterapiaan lähes päivittäin toipumiseni aikana.

Cryoterapia selvästi nopeutti leikkauksen jälkeistä paranemistani ja antoi minulle mahdollisuuden lopettaa kipulääkityksen huomattavasti aikaisemmin kuin polvella, joka ei saanut cryoterapiaa. Minusta tuntuu, että cryoterapia lyhensi toipumisaikaani useita viikkoja. Tämä oli suuri etu kaltaiselleni aktiiviselle ja joskus hiukan kärsimättömällekin henkilölle.

Voin lämpimästi suositella cryoterapiaa leikkauksen jälkeisen toipumisen nopeuttamiseksi. Vaikutus on välitön, hoito on helppoa, ja se kestää vain muutaman minuutin kerrallaan.”

Cryoterapia nopeuttaa myös stressistä toipumista

Formula 1 -kuljettajat joutuvat kovaan rasitukseen joka kerta kun he astuvat kilpa- auton ohjaamoon ankarasti. Formula 1 vaatii lajina sekä fyysistä että henkistä voimaa ja kestävyyttä sekä selkeää ja herpaantumatonta keskittymistä. Tässä lajissa ei ole tilaa keskinkertaiselle suorituskyvylle.

Kimi Räikkönen, joka tunnetaan myös nimellä Iceman, on esimerkki järkkymättömästä kontrollista stressaavissa tilanteissa, ja hän käyttää cryoterapiaa nopeuttaakseen palautumista lihasrasituksesta ja kivuista erityisesti alaselässä ja jaloissa, sekä rentouttaakseen niin mieltä kuin kehoakin.

Näin Kimi kertoo kokemuksistaan:

“F1-autolla ajaminen vaatii huippukuntoa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Radasta ja olosuhteista riippuen lajin vaativuus vaihtelee melkoisesti, mutta tämä laji on useimmiten fyysisesti erittäin kova.

Käytän cryoterapiaa rasituksesta toipumiseen ja kivun lievittämiseen. Siitä on erityistä hyötyä kovan fyysisen harjoittelun tai kovan kisaviikonlopun jälkeen ja aina silloin kun tulee kipuja. Se on myös erittäin rentouttavaa.

Minulla ei ole erityistä hoitorutiinia, mutta kotona ollessani käytän CTN laitteita päivittäin. Avantouinti on myös hyvä ja minulla on myös kylmäallas kotona ja pidän molemmista, mutta kylmä vesi ei ole yhtä tehokasta kuin Cryoterapia. Aina kun mahdollista, käytän paikallista X°Cryoa myös kilpailuviikonloppuina.

Käytän CTN-laitteita, sillä luotan suomalaiseen teknologiaan ja osaamiseen, enkä halunnut ottaa tässä asiassa mitään riskejä.”

X°Cryo tekee kauneushoidoista kivuttomia

Taina Heikkinen on esteettisiin kauneushoitoihin erikoistuneen Nordic Shape Oy:n omistaja ja johtava erikoissairaanhoitaja Espoossa. Hän on käyttänyt CTN laitteita klinikallaan jo useita vuosia ja on edelleen vaikuttunut niiden suorituskyvystä ja korkeasta laadusta.

Näin Taina kertoo:

“Uusin lisäys CTN-laitteisiin, X°Cryo on osoittautunut erittäin monipuoliseksi ja onnistuneeksi lisäykseksi palveluihimme. Käytämme tätä laitett paljon Cryofacial kasvohoitoihin, mutta tämän lisäksi se on ollut tehokas ja turvallinen vaihtoehto kivunhallintaan IPL- ja Laser-hoidoissa ja se toimii hyvin myös aknen ja muiden ihooireiden hoidossa.

Käyttökustannukset ovat nimelliset ja itse laitteen käyttö on erittäin helppoa ja turvallista. Sekä henkilökuntamme että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä tähän uuteen hoitovaihtoehtoon, ja voin suositella sitä esteettisille ammattilaisille.”

Cryoterapia pitää taistelijan kunnossa

Aleksi Toivonen on MMA ammattilainen Hänen urheilulajinsa vaatii äärimmäistä fyysistä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Selän, jalkojen ja hartioiden suuret lihakset rasittuvat tässä lajissa normaalia enemmän. Cryoterapia on Aleksin ykkösvaihtoehto lievistä vammoista toipumiseen ja palautumiseen.

Näin Aleksi kertomaa:

”Vuoden 2019 lopussa repäisin polveni eturistisiteen. Heti leikkauksen jälkeen paikallisesta Cryoterapiasta tuli osa päivittäistä toipumisprotokollaani. Cryoterapia oli erittäin tehokasta, erityisesti turvotuksesta eroon pääsemiseksi jo varhaisessa vaiheessa. Sain polveni liikeradan takaisin paljon normaalia nopeammin. Lisäksi intensiivisen fysioterapian aikana käytin CTN X°Cryoa jokaisen hoidon jälkeen akuutin tulehduksen ja turvotuksen hallintaan.

Uskon Cryoterapian auttavan minua toipumaan harjoituksista ja kovasta rasituksesta, koska se tehostaa aineenvaihduntaani ja rentouttaa minua tehokkaasti. Minulle suurin hyöty tulee vammojen ja pienten kolhujen ja mustelmien nopeasta paranemisesta. Erityisesti paikallinen Cryoterapia X°Cryolla on ollut minulle erittäin tehokasta ja käytän Cryoterapiaa päivittäin harjoitusten jälkeen. Kun tavoitteena on olla paras, voi luottaa vain parhaaseen.”