Haluatko parantaa liiketoimintaasi?

CTN

Haluatko ostaa yrityskäyttöön tai henkilökohtaiseen käyttöön?

Johdatko tai valmennatko urheilujoukkuetta, järjestätkö urheilutapahtumia vai omistatko ja pyöritätkö liiketoimintaa urheilun, hyvinvoinnin, terveyden tai kauneuden aloilla? Tulemme kumppaniksesi auttaaksemme ihmisiä saavuttamaan parhaan potentiaalinsa.

X°CRYO ja CRYO°CABIN ovat helpoin ja tehokkain tapa tuoda Cryoterapian laaja hoitovalikoima tiimisi ja asiakkaittesi ulottuville.

Laite on saatavana myös isku- ja roisketiiviissä kotelossa, mikä tekee siitä toimivan vaihtoehdon myös ulkona tehtävissä hoidoissa erilaisissa harjoitus- ja kilpailutiloissa.

Kun päätät tehostaa liiketoimintaasi laitteillamme, voit olla varma, että saat koko paketin ja palvelua asennuksesta koulutukseen ja teknistä tukea myös jatkossa. Tarjoamme täyden asennuspalvelun sekä markkinointi- ja muuta toimintaasi tukevaa materiaalia, mikä auttaa Cryoterapiaa tarjoavaa yritystäsi menestymään.

Nyt on helppoa tulla mukaan kasvavaan huippukylmäliiketoimintaan.

Kun haluat lisätä palveluihisi laadukkaita CTN-cryoterapialaitteita, ota meihin yhteyttä täältä saadaksesi lisätietoja ja sinulle sopivan tarjouksen.

Haluatko kokeilla Cryoterapiaa?

CTN jatkaa laajentumistaan johtavien jälleenmyyjien ja jakelijoiden kanssa yli 30 maassa. USA:ssa jo yli 100 CTN laitteita käyttävää yritystä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lähimmän paikan, jossa voit kokeilla X°CRYOa tai CRYO°CABIINia.

Haluatko ostaa X°CRYOn tai CRYO°CABIININ henkilökohtaiseen käyttöösi? Ota meihin yhteyttä täältä saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.

CTN Cryo Academy

CTN Cryo Academy tekee sinusta Cryoterapian ammattilaisen. Ryhdy sertifioiduksi operaattoriksi ja opiskele parhaat toimintametoditPerus- ja ammatilaistason verkkokoulutukset.

Ryhdy CTN tuotteiden jakelijaksi

Lisää tietoa

Täältä saat tukea ja tietoa

Lisää tietoa

Usein kysytyt kysymykset

Lisää tietoa