Tietoja meistä

CTN

Suomalainen teknologia on tunnettu innovatiivisuudesta ja turvallisuudesta. CTN Group on maailmanlaajuisesti toimiva korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut Cryoterapialaitteiden ja -tarvikkeiden valmistukseen ja myyntiin. Ja asuessamme maassa, missä on enemmän talvea kuin muita vuodenaikoja, tiedämme todellakin kaiken kylmästä.

CTN Group on maailmanlaajuisesti toimiva korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut Cryoterapialaitteiden ja -tarvikkeiden valmistukseen ja myyntiin. Tarjoamme myös kattavaa laiteasennustukea sekä perusteellista käyttäjäkoulutusta turvallisen ja tehokkaan Cryoterapian tarjoamiseksi. Laite- ja käyttäjätuki on saatavilla paikan päällä, CTN Centerin koulutus- ja kehityskeskuksella Vantaalla sekä etänä verkossa.

Paikallinen Cryoterapialaite X°CRYO™ on CE-merkitty ja EMC/ILD-sertifioitu. acf/block-content/content_text Laitteemme ja hoitokonseptit ovat kansainvälisesti patentoituja.

CTN Group perustettiin vuonna 2013, sen emoyhtiön kotipaikka on Irlannissa ja se toimii useissa maissa. CTN:n tuotekehitys & pysyvä laitenäyttelykeskus sijaitsee CTN Centerissä Vantaalla. CTN Center on myös laitekoulutuskeskuksemme.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on, että Cryoterapian kiistattomat hyödyt ovat helposti saatavilla kaikkialla maailmassa. Tuotekehitystiimimme keskittyy luomaan innovatiivisia menetelmiä, jotka toimivat ilman cryogeenisiä kaasuja ja jotka ovat helppoja, edullisia ja turvallisia käyttää.

Ota yhteyttä

Muuta

Tietosuojakäytäntö

Muuta

Usein kysytyt kysymykset

Muuta