CRYO°CABIN – suorituskyky ja turvallisuus huipussaan

Koko kehon altistaminen huippukylmällevoi tuoda monia parantavia etuja rasituksesta palautumiseen, hyvinvointiin ja yleiseen terveyteen.

The CRYO°CABIN tehostaa kehon palautumista altistamalla ihosolukon erittäinkylmälle lämpötilalle2–3 minuutin hoitojaksonajan. Se on ihanteellinen suorituskyvyn maksimointiin ennen rasitusta ja minimoimaan palautumisaikaa sen jälkeen. Ei ihme, että F1- maailmanmestari Kimi Räikkönen, The Iceman, on tyytyväinen tämän laitteen käyttäjä

CRYO°CABINvoi olla sisältä todella kylmä, mutta paleltumavaaraa ei ole,kun laitettakäytetäänohjeidenmukaan ja hoidettavalla on asianmukainen vaatetus

Kabiinia on saatavana kolmea eri mallia,Standard, XL ja Slim, joten on helppo löytää jokaiseen sijoituspaikkaan parhaiten sopiva.

CRYO °CABIININ edut

CRYO°CABIN on helppo ja turvallinen tapa päästä käsiksi meillä kaikilla olevaan sisäiseen apteekkiin ja kiihdyttää parantumista ja palautumista edesauttavien entsyymien ja hormoonien tuotantoa. Vain yksi hoitokerta voi tuoda tuloksia, mutta parhaat tulokset saadaan toistuvilla hoidoilla

Cryokabiinia voidaan käyttää keinona nopeuttaa palautumista ja vähentää kudosten turvotusta rasituksen jälkeen sekä valmistautumisena fysioterapiaan ja liikuntaan. Altistuminen koko kehon Cryoterapia voi myös tukea painonhallintaa vähentämällä nesteen kertymistä, kiihdyttämällä aineenvaihduntaa ja mahdollistamalla nopeamman paluun kunto-ohjelmaasi vammojen jälkeen.

Urheilullinen suorituskyky ja palautuminen

Lisääntynyt verenkierto, luonnollisten hormonien ja entsyymien vapautuminen sekä maitohapon väheneminen parantavat suorituskykyä ja tukevat lihasten palautumista parempaan liikkuvuuteen ja elastisuuteen. Tulehdus ja kipu vähenevät, mikä mahdollistaa nopean paluun halutulle aktiivisuustasolle.

Terveys

Cryoterapialla on kipuja lievittävä vaikutus ja setarjoaa luonnollisen vaihtoehdon esimerkiksi lihassärkyjen, päänsärkyjen, kroonisen kivun ja reuman lievittämiseen niveltulehdukset tai ihoärsytykset. Cryoterapia nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkuksista tehostamalla verenkiertoa, happisaturaatiota, mahdollistamalla kivuttoman fysioterapian ja siten liikkumisennopeamman palautumisen.

Fysiologiset ja hormonaaliset vasteet koko kehon kryoterapialla voivat auttaa myös hallitsemaan mielialahäiriöitä, kuten ahdistusta ja masennusta..

Hyvinvointi

Koko kehon Cryoterapian aikana endorfiinien ja neuropeptidien vapautuminen ja stressihormoni kortisolin tason laskeminen lisää hyvinvoinnin tunnetta ja psyykkist tasapainoa. Tämä paitsi vähentää stressiä myös parantaa motivaatiota ja keskittymistä, mikä on oleellinen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä edistää myös loukkaantumisista toipumista ja edesauttaa monin tavoin elämän laadun parantamista.

Kauneudenhoito

Lisääntynyt verenkierto, joka johtuu lyhytaikaisesta altistumisesta äärimmäiselle kylmälle, edistää toksiinien poistumista elimistöstä ja nuorentaa ja uudistaa ihoa. Cryoterapia rauhoittaa ihoärsytystä ja edesauttaa allergiaoireiden ja psoriasiksen parantumista.

 

Miten CRYO°CABIN toimii?

CRYO°CABIN hyödyntää patentoitua Active Vortex Circulation™ menetelmää, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen jäähdytyksen. Tyylikäs Cryokabiini on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista ja teolliseen käyttöön kehitetyistä komponenteista luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Automaattisesti säätyvä korkeus takaa helpon sisäänpääsyn ja poistumisen kabiinista ja tekee laitteesta toimivan eri kokoisille ja mittaisille asiakkaille. Hoidon aikana asiakkaan pää on aina kabiinin reunan yläpuolella ja hengitettävä ilma on huoneenlämpöistä.

CTN CRYO°CABIN käyttää jäähdytykseen nestemäistä typpeä, ja siinä on erittäin tarkka virtauksensäätöjärjestelmä, joka laskee kulutuksen jopa yhteen litraan minuutissa. Tämä tekee laitteesta markkinoiden vähiten kuluttavan koko kehon Cryoterapialaitteiston!

Täysin automatisoitua hoitoprosessia ja etädiagnostiikkaa tukevat integroitu langaton tekniikka ja älykkäät ohjelmistot yhdessä aktiivisten turva-anturien kanssa valvovat käyttäjää ja hoitoprosessia reaaliajassa. Patentoitu jäänpoistoteknologia takaa, että laite on aina käyttövalmiina.

CTN kabiinit valmistetaan Suomessa, ja ne ovat CE-sertifioituja. Tarjoamme CRYO°CABIN laitteille jopa 3 vuoden takuun, jotta voit keskittyä nauttimaan laitteestasi ja tarjoamaan asiakkaillesi tehokasta ja toimintavarmaa palautus- ja hyvinvointipalvelua.

Tilavaatimukset ja laitteiston asennus CRYO°CABIN

Kabiinin jäähdytysteknologia ja turvallinen käyttö edellyttävät suositeltua 12 m2 (3 x 4 m) vähimmäispinta-alaa ja vähintään 2,65 m vapaata korkeutta, mutta mitä suurempi hoitohuoneen lattiapinta-ala ja tilan kuutiotilavuus, sitä parempi. Lattian kaltevuus saa olla enintään 1 %, eli 1 cm lineaarista metriä kohden ja laitteen suoruuden varmistamiseksi on käytettävä laitteen alustassa olevia säädettäviä pyöriä. Nestemäiset typpisäiliöt LN2 sijoitetaan tavallisesti kabiini viereen samaan tilaan. Siksi tilaan pitää olla esteetön pääsy ilman portaita tai muita esteitä.

XL- ja Standard-mallit vaativat 90 cm leveän oviaukon. Slim-malli on varustettu irrotettavalla askelmalla ja ovella, joiden avulla se mahtuu 70 cm leveän oviaukon läpi.

Tila on varustettava 100 mm:n sisähalkaisijan suuruisella ilmanvaihtoaukolla, joka on johdettu suoraan ulkotilaan. Liitäntä rakennuksen ilmanvaihtokanaviin on ehdottomasti kielletty.

Laite toimii tavallisella 230 V maadoitoidulla pistorasialla, jossa on vähintään 10A- sulake.

CRYO°CABIN – laitemallit and mitat

Standardi

Pituus132 cm | Leveys88 cm | Korkeus259 cm

Paino300kg

CRYO°CABINkorkeus ilman yläbrackettiä200 cm

XL

Pituus 132 cm | Leveys 88 cm | Korkeus 259 cm

​Paino 300kg

CRYO°CABINkorkeus ilman yläbrackettiä 215 cm, suunniteltu ammattiurheilijoille.

Slim

Pituus139 cm | Leveys91 | Korkeus265 cm

Paino300 kg

​CRYO°CABIN korkeus ilman yläbrackettiä200 cm, helpostiirrotettava ovi ja porras muuttaa leveyden <66 cm