X°CRYO – Cryoterapiaa milloin ja missä tarvitset sitä

Suomessa kehitetty ja valmistettu X °CRYO on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ihon, nivelten ja lihasten paikallisissa huippukylmähoidoissa eri puolella kehoa. Se tuo Cryoterapian hyödyt kenen tahansa ulottuville missä tahansa, kunhan normaali pistorasia on saatavilla.

X°CRYO on sähkökäyttöinen, kompakti, helppokäyttöinen ja turvallinen laite. Sen neljä pyörää ja kompakti koko tekevät siitä helposti liikuteltavan.

X °CRYO:n toimintaperiaate perustuu jäähdytetyn ilman suureen virtausnopeuteen ja tilavuuteen ja nopeuteen. Tämä patentoitu menetelmä tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin turvallisen tavan terapeuttisen thermoshokin tuottamiseksi hoidetulle alueelle ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa.

X°CRYO:n etuja

X°CRYO:a voidaan käyttää parantamaan urheilullista suorituskykyä ja palautumista, lisäämään hyvinvointia, parantamaan terveyttä ja lisäämään myös kauneutta.

Urheilullinen suorituskyky ja palautuminen

Nopeutettu lihasten palautuminen, maitohapon väheneminen, lihasten liikkuvuuden paraneminen ja yleinen elastisuus. Soveltuu käytettäväksi erilaisten urheiluvammojen, selkä-, niska- ja hartiakipujen, nyrjähdysten, ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

Hyvinvointi

Vähentää turvotusta ja nestekertymiä, nivelkipua ja tulehdusta sekä vähentää stressiä ja lisää verenkiertoa.

Terveys

Nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista, tarjoaa helpotusta krooniseen kipuun ja niveltulehdukseen. X°CRYO:ta voidaan käyttää myös kivunhallintaan laser- ja IPL-hoitojen aikana ja niiden jälkeen.

Kauneudenhoito

Häivyttää ikääntymisen merkkejä, edistää ihon nuorekkuutta, vähentää selluliittia, lisää kollageenin tuotantoa ja tarjoaa helpotusta erilaisiin ihosairauksiin. Cryofacial kasvohoidot ovat ihanteellisia vähentämään turvotusta, parantamaan ihon verenkiertoa ja poistamaan tulehduksia kuten aknea jne.

Miten X°CRYO toimii?

X°CRYO hoidon teho perustuu nopeaan ilmavirtaukseen suurella tilavuudella, mikä mahdollistaa nopean pintakudoksen jäähdytyksen. Ilman jäähdytys perustuu edistyksellineen kompressori- ja lämmönvaihtotekniikkaan, mikä tarjoaa laitteelle huoltovapaan ja pitkäaikaisen käyttöiän.

Ilmavirran suuri nopeus mahdollistaa kohdealueen termoskokin korkeammista ilman lämpötiloista kuin muut mar kkinoilla olevat laitteet. Helpoti käsiteltävät hoitopäät mahdollistavat maksimaalisen hallinnan ja mukavuuden erilaisissa hoitotilanteissa. Tämä tekee hoidoista 100% turvallista. Ilmavirran nopeutta voidaan säätää käyttäjän mieltymysten mukaan.

X°CRYO sisältää laajan valikoiman applikaattoreita, minkä ansiosta se on tehokas all-in-one-ratkaisu useimmille käyttäjille. Aluekohtaiset ja käyttäjäystävälliset applikaattorit optimoivat hoitotuloksen, turvallisuuden ja mukavuuden. Applikaattorit asetetaan hoidettavalle alueelle kuivaa ihoa vasten.

Suositeltu, tyypillinen X°CRYO hoito kestää vain 1-3–minuuttia.

Olet kirjaimellisesti vain muutaman minuutin päässä virkeämmästä, kivuttomasta, ja kauniimmasta sinusta.

Applikaattorimme:

Cryofacial maski

Pieni paikallinen hoitoalue, 12 mm Ø

Isompi paikallinen hoitoalue, 20 mm Ø

Keskikokoinen hoitokuppi 120 mm Ø