Yleistä Cryoterapiasta
X°CRYO- ja CRYO°CABIN laitteiden käyttö
Huolto
Missä voin kokeilla näitä laitteita?

Yleistä tietoa Cryoterapiasta

K: Kuinka kylmää on Cryoterapia?

V: Hoidon aikainen lämpötila X°CRYO:ssa on noin -30ºC X-Cryo kasvomaskin hoitolämpötila on noin -30ºC CRYO°CABIN hoidon lämpötila vaihtelee välillä -110ºC -130ºC.

K: Onko Cryoterapia turvallista?

V: Cryoterapia on turvallista kun sitä käytetään laitekohtaisten ohjeiden mukaisesti ja tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

K: Voinko saada paleltuman Cryoterapiasta?

A: Cryoterapia on turvallista laitekohtaisten ohjeiden mukaan toimittaessa ja suositellussa lämpötilassa ja suositeltua hoitoaikaa ylittämättä. On tärkeää kuivata iho ennen hoitoa ja CRYO°CABIN hoidoissa on käytettävä, asianmukaisia suojajalkineita

K: Kuinka usein Cryoterapiaa tulisi käyttää?

V: Voit saada tuloksia jo yhdestä Cryoterapiahoidosta, mutta huippukylmähoito on tehokkainta silloin, kun sitä käytetään säännöllisesti. Jotkut urheilijat käyttävät Cryoterapiaa jopa kahdesti päivässä. Toiset käyttävät Cryoterapiaa päivittäin viikon ajan ja jatkavat sen jälkeen esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Jos haluat käyttää Cryoterapiaa osana toipumisprosessia vakavammasta vammasta, leikkauksesta tai ihon, nivelten tai muiden lääketieteellisten ongelmien hoitoon tai kärsit verenpaineesta tai sydänongelmista, tai jos olet raskaana, pyydä aina hoitavalta lääkäriltäsi lupa ennen Cryoterapian kokeilemista tai käyttöä!

X°CRYO- ja CRYO°CABIN laitteiden käyttö

K: Toimiiko Cryoterapia myös vaatetuksen läpi?

V: Cryoterapia toimii parhaiten, kun sitä käytetään puhtaalle ja kuivalle iholle. Vaatteita alusvaatteiden tai shortsien lisäksi ei suositella, mutta jalassa täytyy olla suojaavat jalkineet Koruja, lävistyksiä tai muita metalliesineita ei saisi olla, koska ne voivat kylmentyä hoidon aikana epämukavasti.

K: Mitä vaatteita käytän CRYO°CABIINISSA?

V: Suojajalkineet sekä kuivat alusvaatteet tai shortsit.

K: Voinko käyttää koruja CRYO°CABIINISSA?

V: Pääsi on aina Cryokabiini reunan yläpuolella, ja voit halutessasi myös pitää käsiäsi sen yläpuolella, missä ne ovat huonelämpötilassa. Pienet korvakorut ovat OK, mutta kaulakorut, nilkkarannekkeet, navan lävistykset, kellot jne. on otettava pois hoidon ajaksi.

K: Miten asetan hoitoajan CRYO°CABIN / X°CRYO laitteissa?

V: Laitteet on esiohjelmoitu turvallisilla aika- ja hoitoasetuksilla. Suositeltua hoidon enimmäiskestoa ei saa ylittää, eikä sillä saavuteta mitään lisäetuja.

K: Miten valitsen lämpötilan X°CRYO laitteessa?

V: Sopiva lämpötila säätyy automaattisesti, kun valitset haluamasi hoito-ohjelman laitteen kosketusnäytöstä.

K: Mistä tiedän, mikä ohjelma sopii minulle X°CRYO:n kanssa?

V: Laitteen mukana toimitetaan pikaopas suositelluilla ohjelmilla. Jos käytät laitetta fysioterapiaan tai vammasta tai leikkauksesta toipumiseen, noudata terveydenhuollon ammattilaisen ohjeita.

K: Miten X°cryo kasvomaski toimii?

V: Cryomaski on X°CRYO laitteen yksi applikaattoreista. Se toimii puhaltamalla huippukylmää ilmaa maskin sisäpuolella olevien virtausaukkojen kautta koko kasvojen alueelle. Voit pitää maskia mukavalla etäisyydellä kasvoista haluamasi vaikutuksen saavuttamiseksi. Älä paina maskia ihoa vasten.

K: Miten X°CRYO -applikaattorit toimivat?

V: Applikaattorit suuntaavat kulmän ilman suoraan hoidettavalle alueelle, esimerkiksi polveen tai kyynärpäähän, olkapäähän, lonkkaan tai ranteeseen.

K: Mihin kehoni osiin X°CRYO hoito soveltuu?

V: X°CRYO soveltuu ihon, nivelten ja lihasten paikalliseen hoitoon eri puolilla kehoa. Laitteessa on useita applikaattoreita, jotka mahdollistavat kunkin alueen tehokkaan käsittelyn.

K: Voinko halutessani keskeyttää X°CRYO -hoidon?

V: Kyllä, X°CRYO hoidon aikana voi nostaa applikaattorin välittömästi iholtasi, jos tunnet epämukavuutta. Voit myös siirtää applikaattoria hoidon aikana, jos haluat jäähdyttää esimerkiksi hoidettavan nivelen molemmilta puolilta.

Huolto

K: Miten kytken X°CRYO laitteen päälle tai pois päältä?

V: X° CRYO laitteen takana on vihreä päävirtavirtakytkin.

K: Miten Tyhjennän kondenssivesisäiliön X°CRYO laitteessa?

V: X°CRYO laitteen sisälle kertyy jonkin verran kondenssivettä sille varattuun säiliöön. Tämä vesi haihtuu yleensä automaattisesti, mutta jos laite on hyvin aktiivisessa käytössä ja ilman kosteus on korkea, laite on varustettu poistoletkulla ja hanalla, joita voidaan käyttää ylimääräisen kondenssiveden tyhjentämiseen manuaalisesti. Poistoputki kiinnittyy laitteen etuosassa alareunassa olevaan suuttimeen.

K: Mikä on X° CRYO laitteen voimanlähde?

V: X°CRYO laite toimii normaalilla verkkovirralla. X°CRYO laite tarvitsee ainoastaan normaalia verkkovirtaa.

K: Miten X°CRYO kylmenee?

V: X°CRYO:n toimintaperiaate perustuu jäähdytetyn ilman suureen tilavuuteen ja virtausnopeuteen. Ilma jäähdytetään sähkötoimisella kylmäkoneistolla.

K: Mikä on CRYO°CABIN laitteen voimanlähde?

V: CRYO°CABIN jäähdetyn nestemäisen typen avulla.

K: Miten kylmäksi CRYO°CABIN laite jäähtyy?

V: CRYO°CABIN käyttää nestemäistä typpeä ja patentoitua Active Vortex Circulation kylmäntuottoyksikköä, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen jäähdytyksen.

K: Mihin voin asentaa CRYO°CABIN laitteiston?

V: CRYO°CABIN on asennettava tilaan, joka on riittävän korkea ja tilava ja jonne on helppo pääsy, ilmanvaihtokanava (100mm) suoraan ulos, eikä portaita ulkotilan ja huoneen välillä. Suositeltava asennustilan vähimmäispinta-ala 3 x 4 m ja vapaa korkeus vähintään 2,65 m. Lisätietoja asennuksesta löytyy täältä.

Missä voin kokeilla tai miten voin hankkia laitteen?

K: Mistä voin hankkia CTN-Cryoterapialaitteen?

V: Lisätietoja koekäytöstä ja tilaamisesta löytyy Myynti ja tuki -osiossa.

K: Missä voin kokeilla CTN-Cryoterapialaitetta?

V: Ota meihin yhteyttä täältä, niin löydämme sinua lähimmän palveluntarjoajan.