CTN Huippukylmähoidoilla tuetaan jatkossa Ilves-pelaajien palautumista ja pienistä vammoista sekä kolhuista kuntoutumista. Cryo°Cabinista pelaajat saavat entistäkin enemmän tehoa suorituskykyyn.
Nopeasti myös Ilves-pelaajien suosioon noussut huippukylmähoito on vakiinnuttanut paikkansa maailmalla huippu-urheilijoiden hoito- sekä palautumismuotona.

Ilves ja CTN huippukylmähoidot

” X°CRYO:n tarjoama huippukylmähoito auttaa meitä erilaisten vammojen hoidossa. Esimerkiksi pienet lihasvauriot ja kolhut pystytään tehokkaammin hoitamaan X°CRYO-laitteella eikä pelaaja joudu olemaan niiden vuoksi sivussa harjoittelusta ja peleistä”, fysiikkavalmentaja Heli Rekimies kertoo laitteen hyödyistä.

Heli Rekimies uskoo CRYO°CABINin olevan suuri apu joukkueelle: ”CRYO°CABIN on mahtava lisä joukkueen valmistautumiseen ja palautumiseen. Pystymme nopeuttamaan pelaajien palautumista ja saamaan lihakset rennommiksi pelikuormituksen jälkeen. Sen avulla voidaanmyös tehostaa valmistautumista tiiviimpään otteluruuhkaan, joten uskon että sen vaikutus nähdään tulevalla Veikkausliigakaudella pelaajien parempana vireystilana. Lisäksi uskon, että saamme CRYO°CABIN avulla myös tehostettua harjoitusvaikutusta normaaliin harjoitusviikkoon.”

XCryo Ilves-pelaajien tukena

Nico From CTN Groupista kommentoi yhteistyötä: ”Olemme erittäin kiitollisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Suomen suurimman jalkapalloseuran kanssa. Cryoterapia on maailmalla todella iso asia huippu-urheilijoiden keskuudessa ja haluamme, että myös täällä Suomessa ja Ilveksessä voimme auttaa urheilijoita palautumaan nopeammin sekä pelaamaan ilman kipuja.”

Ilves-pelaajien kohdalla hyötyä laitteesta on jo ollut. Varsinkin leikkauksista toipuvien pelaajien kuntoutuksien kohdalla hoidosta on ollut paljon hyötyä. Hoito myös nopeuttaa lihasten palautumista sekä aineenvaihduntaa. Hoito soveltuu erinomaisesti urheiluvammojen, selkä-, niska- ja hartiakipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

Jaa tämä kirjoitus

Julkaistu: 10.5.2021Kategoriat: Lihas-ja nivelkipujenhoito, X*Cryo