CTN RECOVERY STUDIO
TYÖHYVINVOINNIN TUKENA

PALAUDU
TYÖSTÄ.

Palautuminen työssä ja työpäivän jälkeen

Palautumisella on tärkeä yhteys työhyvinvointiin. Työkuormituksesta palautuminen on työntekijän hyvinvointia ylläpitävä prosessi. Työssä hyvinvoivat ihmiset lisäävät organisaation tuottavuutta – virkeät työntekijät ja hyvinvoiva työpaikka ovat askel menestykseen.

Katso video

Huippukylmähoidot työpäivän avuksi

Tutkimusten mukaan suomalaisten työhyvinvointi intensiivisessä ja nopeatahtisessa työelämässä on yhä enemmän uhattuna. Vapaa-aika ei enää pelkästään riitä palautumiseen. Palautuminen on sekä fysiologinen että psykologinen elpymisprosessi. Huippukylmähoitojen on todettu auttavan nopeasti sekä kehon, että mielen virkistymiseen ja palautumiseen; stressiin ja kehon jännitteisiin. Palautuminen ajatellaan usein työpäivän jälkeisenä tapahtumana, mutta palautumista voidaan edesauttaa myös työpäivän aikana tehokkaalla tavalla.

CTN RECOVERY STUDIO työhyvinvoinnin tueksi

CTN Recovery Studio on elämästä palautumiseen tarkoitettu huone, jossa työntekijät voivat omatoimisesti käydä hakemassa lisää virtaa työpäivään ja apua työstä tai liikunnasta syntyneisiin jumeihin.

CTN Recovery Studio on kehitetty jokaisen työpaikan taukotilaan sopivaksi. Työntekijäsi voi ottaa kesken päivän muutaman minuutin virkistävän paikallisenhuippukylmähoidon kasvoille, rentoutua musiikkia kuunnellen neurosonic-vuoteessa tai hierontatuolissa ja hoitaa kipeytyneitä lihaksia/niveliä/jäseniä paikallisesti X°CRYO™ huippukylmähoidolla.

Miten saat toimistoosi uutta vireyttä?

– Tarvitset yhden tyhjän toimistohuoneen tai vähän tyhjää tilaa, johon laitteet sijoitetaan
– Kaikki toimitetaan valmiiksi asennettua ja helpolla huoltoleasingilla
– Huoneen sisältö räätälöidään jokaiselle sopivaksi valittavissa on erilaisia vaihtoehtoja
– Konseptiin kuuluu koulutus ja CTN-asiantuntijoiden opastusta,jolla konseptia tuodaan henkilöstölle tutuksi

X°CRYO ™
Paikallinen huippukylmähoitolaite

› Nopeuttaa lihasten palautumista ja lieventää lihaskipua
› Vähentää maitohappoa, on luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisonipiikeille
› Lisää liikkuvuutta
› Soveltuu urheiluvammojen, selkä-, niska-, polvi-, ja olkapääkipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmeäkudosvaurioiden hoitoon
› Nopeuttaa toipumista vammoista ja rasituksesta
› Auttaa nyrjähdyksiin ja venähdyksiin
› Nopeuttaa toipumista lääketieteellisistä  toimenpiteistä.
› Lievittää kroonista kipua ja niveltulehduksia

Varaa aika esittelyyn

X°GUN ™
Lihasstimulaattori, hierontavasara

Referenssit

“Meillä tehdään fyysistä työtä ja asentajille on usein erilaisia jumeja, jotka aina välillä aiheuttavat poissaoloja. Laskimme jos saamme yhdenkin poissaolon kuukaudessa vähennettyä laite on maksanut itsensä takaisin.”

Jani Hakala - Toimitusjohtaja , FN ELECTRO OY

“Joudumme kokoajan miettimään uusia palveluita millä saamme houkuteltua asiakkaitamme takaisin toimistolle. Toimistolla pitää olla jotain parempaa kuin kotona, jolla saamme ihmiset liikkeelle.” Lisäksi CTN on suomalinen hyvinvointiteknologia yritys ja heidän tarjoama sopii mainiosti Life Science Centerin brändiin.

Janna Tigerstedt – Business Park Manager, LIFE SCIENCE CENTER

“Meidän jäsenet ovat ottaneet Recovery Studion osaksi omaa arkeaan. Pienet palauttavat hetket kesken työpäivän piristävät kummasti ja huippukylmästä on saanut paljon apua useisiin liikkunnasta syntyneisiin vammoihin.”

Petra Erätuli-Kola - Toimitusjohtaja, INNOVATION HOME FINLAND OY

”Seuraan on perustettu uusi toimikunta, jonka tehtävä on pyrkiä auttamaan jäseniä kehittämään pelitaitojaan. Siinä on monenlaista palasta, ja tähän liittyen saatiin idea, että rakennetaan palautumishuone klubille. Kylmähoitoa on ollut saatavilla lähinnä fysioterapeuttien kautta, mutta nyt se on ihan tavallisten golfareiden ulottuvilla. Tämä on ihan konkreettinen, rahanarvoinen etu”

Jarkko Raski - Toimitusjohtaja, SUUR-HELSINGIN GOLF OY
Varaa aika esittelyyn